Trailer: Balan Wonderworld releasedatum vrijgegeven

Geplaatst:

Balan Wonderworld was ook aanwezig tijdens de Nintendo Direct. De nieuwste trailer toont ons niet alleen een Switch release, maar ook de releasedatum.

Het nieuws ging wederom gepaard met een nieuwe trailer. Balan Wonderworld krijgt twaalf droomstages met allemaal hun eigen thema. Zo is er een oceaan level, maar ook een wereld waarin de wind een hoofdrol speelt. We krijgen nieuwe beelden te zien van de vele kostuums. Square Enix laat weten dat er meer dan 80 verschillende outfits aanwezig zijn in Balan Wonderworld. Al deze outfits geven de speler specifieke krachten waardoor je de levels doorheen komt. Deze krachten kan je bundelen met je co-op partner voor unieke combo's. De Nintendo Switch wordt toegevoegd aan de lange lijst van beschikbare consoles voor de avonturengame. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Balan Wonderworld.

Balan Wonderworld is beschikbaar vanaf 26 maart voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Balan Wonderworld

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Balan Company

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord