Balan Wonderworld
  • ONTWIKKELAAR Balan Company
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 maart 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE Avonturen, Platform
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Balan Wonderworld releasedatum vrijgegeven

Balan Wonderworld was ook aanwezig tijdens de Nintendo Direct. De nieuwste trailer toont ons niet alleen een Switch release, maar ook de releasedatum.

Het nieuws ging wederom gepaard met een nieuwe trailer. Balan Wonderworld krijgt twaalf droomstages met allemaal hun eigen thema. Zo is er een oceaan level, maar ook een wereld waarin de wind een hoofdrol speelt. We krijgen nieuwe beelden te zien van de vele kostuums. Square Enix laat weten dat er meer dan 80 verschillende outfits aanwezig zijn in Balan Wonderworld. Al deze outfits geven de speler specifieke krachten waardoor je de levels doorheen komt. Deze krachten kan je bundelen met je co-op partner voor unieke combo's. De Nintendo Switch wordt toegevoegd aan de lange lijst van beschikbare consoles voor de avonturengame. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Balan Wonderworld.

Balan Wonderworld is beschikbaar vanaf 26 maart voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?