Trailer: Actiegame Balan Wonderworld aangekondigd

Geplaatst: 23 juli 2020 18:03

Balan Company, een nieuw merk van Square Enix, heeft zojuist haar eerste game onthuld. Zij lieten vandaag Balan Wonderworld zien.

Gisteren was al bekendgemaakt dat Balan Company vandaag haar eerste game onthult. Vandaag hebben we tijdens de Xbox Games Showcase mogen zien dat het gaat om Balan Wonderworld. Yuji Naka van Square Enix heeft samen met Naoto Ohshima de onthulling van de game en hun nieuwe studio Balan Company gedaan. De twee hebben samen aan de Sonic-games en aan Nights gewerkt. Balan Wonderworld is een actiegame waarin 12 verschillende personages met speciale krachten de wereld moeten redden. Deze speciale krachten verkrijgen ze door verschillende kostuums te dragen.

Balan Wonderworld verschijnt in de lente van 2021 voor de Xbox One en Xbox Series X. De game is ook beschikbaar via Smart Delivery.

Bron: Balan Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Balan Wonderworld

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Balan Company

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord