Balan Wonderworld

  • Ontwikkelaar Balan Company
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Trailer: Actiegame Balan Wonderworld aangekondigd

Balan Company, een nieuw merk van Square Enix, heeft zojuist haar eerste game onthuld. Zij lieten vandaag Balan Wonderworld zien.

Gisteren was al bekendgemaakt dat Balan Company vandaag haar eerste game onthult. Vandaag hebben we tijdens de Xbox Games Showcase mogen zien dat het gaat om Balan Wonderworld. Yuji Naka van Square Enix heeft samen met Naoto Ohshima de onthulling van de game en hun nieuwe studio Balan Company gedaan. De twee hebben samen aan de Sonic-games en aan Nights gewerkt. Balan Wonderworld is een actiegame waarin 12 verschillende personages met speciale krachten de wereld moeten redden. Deze speciale krachten verkrijgen ze door verschillende kostuums te dragen.

Balan Wonderworld verschijnt in de lente van 2021 voor de Xbox One en Xbox Series X. De game is ook beschikbaar via Smart Delivery.

BRON Balan Company

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?