Skull & Bones niet aanwezig op Ubisoft Forward

Geplaatst:

Als je met smart zit te wachten op meer nieuws over Skull & Bones, dan mag je helaas nog iets langer wachten. Skull & Bones is namelijk niet te zien tijdens Ubisoft Forward vanavond.

Sinds de aankondiging van Skull & bones in 2017 hebben we vrij weinig meer van de game mogen horen. De game werd herhaaldelijk uitgesteld en qua updates bleef het angstvallig stil. In juli dook daar echter ineens het nieuws op over een reboot van Skull & Bones waarbij de opzet van de game veranderd wordt. Skull & Bones wordt namelijk een live-game. Zo'n complete reboot van een game die nog niet eens is uitgekomen, kost veel tijd en mankracht. Creative Director Elisabeth Pellen heeft in een blogbericht op de site van Ubisoft dan ook aangegeven dat Skull & Bones niet te zien is tijdens de Ubisoft Forward Showcase die vanavond plaatsvindt. Wel geeft ze aan dat verschillende afdelingen binnen Ubisoft hard aan het werk zijn om van Skull & bones iets groots te maken en dat we mogen uitkijken naar de comeback van de game volgend jaar.

onbekend

Volgend jaar krijgen we meer te weten over het vernieuwde concept van Skull & Bones. Vanavond vindt om 21 uur een nieuwe Ubisoft Forward-presentatie plaats, waarin we wel een hoop andere games te zien krijgen.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord