Ubisoft kondigt Skull & Bones aan

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ubisoft heeft zojuist een nieuwe IP, genaamd: Skull & Bones, aangekondigd. Jawel dames en heren, we gaan weer piraatje spelen!

De trailer ziet er uitstekend uit. We zien veel gevechten tussen schepen en we zien ook menigmaal de VOC voorbij komen. De game is solo te spelen, maar ook met meerdere mensen. Na de cinematic trailer laat Ubisoft ook nog wat gameplaybeelden zien en ik moet zeggen, de game lijkt onwijs veel op de navy gevechten van Assassin's Creed Black Flag. Sterker nog, alles oogt en klinkt als de eerdergenoemde game. We kunnen schepen beschieten, looten en enteren. De game lijkt echt, echt, echt heel erg op Assassin's Creed Black Flag.

Je kunt je nu inschrijven voor een bèta op de website van Skull & Bones. De game moet in de herfst van 2018 verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Ubisoft persconferentie
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer