Trailer: Ubisoft Forward-showcase line-up onthuld

Volgende week kunnen we weer genieten van een Ubisoft Forward-showcase. Ubisoft heeft vandaag de line-up onthuld middels een trailer.

In juli vond de vorige Ubisoft Forward-presentatie plaats, waarin er meer details werd onthuld van onder andere Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed Valhalla en Far Cry 6. Dit keer ligt de focus op Watch Dogs: Legion, Hyper Scape, Rainbow Six Siege en Immortals Fenyx Rising, de nieuwe titel van Gods & Monsters. Ook kunnen we een pre-show verwachten met een Brawlhalla matchup.

Ubisoft Forward-showcase vindt plaats op 10 september 2020.

BRON Ubisoft North America

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?