PlayStation 5 ondersteunt geen 1440p resolutie

Geplaatst:
Aangepast: 5 november 2020 11:51

Slecht nieuws voor PlayStation-fans die niet in het bezit zijn van een 4K tv of monitor. De PlayStation 5 ondersteunt namelijk geen 1440p resolutie.

De releasedatum van de PlayStation 5 komt steeds dichterbij en langzaamaan leren we steeds meer over de nieuwe console van Sony. Zo hebben we in een recente teardownvideo de binnenkant van de PlayStation 5 gezien. Hoewel de PlayStation 5 een krachtige en geavanceerde console is, komt de Italiaanse IGN nu toch met slecht nieuws. Zij bevestigt namelijk dat de nieuwe console van Sony geen 1440p resolutie ondersteunt. Volgens IGN Italië heeft Sony zelf bevestigd dat de PlayStation 5 native geen 1440p ondersteunt. Dit houdt dus in dat je, wanneer je op 120 fps wilt spelen, je het moet doen met een resolutie van 1080p.

De PlayStation 5 verschijnt in Nederland op 19 november.

Bron: IGN Italië
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord