Video: Teardownvideo PlayStation 5 toont nieuwe details console

Geplaatst:

Sony heeft onlangs een teardownvideo van de PlayStation 5 onthuld. Deze video toont ons de binnenkant en nieuwe details van de console.

Afgelopen zomer werd de PlayStation 5 officieel onthuld en sindsdien zijn de wildste geruchten rondgegaan over de specificaties en de hardware van het apparaat. Nu we inmiddels ook de prijs en releasedatum van de PlayStation 5 weten, kan het dan ook niet anders dat we nu ook te weten krijgen hoe het apparaat precies in elkaar zit. In een bijna zeven minuten durende video laat Sony zien hoe de binnenkant en alle onderdelen van de PlayStation 5 eruit zien. Zo zien we dat de witte zijpanelen van de console te verwijderen zijn en dat er ruimte is voor een M.2-formaat SSD. Dit houdt dus in dat je de opslag van je console kunt vergroten. Ook kunnen we zien dat het apparaat gekoeld wordt door een ventilator van 120mm en de soc op het moederbord is voorzien van liquid metal-koelpasta en een flinke heatsink.

De PlayStation 5 is vanaf 19 november beschikbaar.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord