Trailer: Prijs en releasedatum PlayStation 5 bekend

We hebben er even op moeten wachten, maar aan het eind van de PlayStation 5-showcase zijn dan eindelijk de prijs en releasedatum van de PlayStation 5 bekendgemaakt.

Na een reeks aan games die de revue hebben gepasseerd was het de beurt aan de hardware van de PlayStation 5. Sinds de bekendmaking van de prijs en releasedatum van Xbox Series X en S was de grote vraag natuurlijk wat Sony daartegenover zou gaan zetten. Qua prijs hebben ze aardig Microsoft gevolgd, aangezien de PlayStation vijf met zijn 499 euro evenveel kost als de Xbox Series X, maar het verschil zit hem vooral in de digitale varianten van beide consoles. Waar de Xbox Series S slechts 299 euro kost, moet je daar bij de PlayStation 5 399 euro voor neertellen.

De PlayStation 5 verschijnt in Verenigde Staten, Japan, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea op 12 november. Een week later zijn wij pas aan de beurt met een releasedatum van 19 november. De consoles kosten dus respectievelijk 499 voor de normale variant en 399 euro voor de digitale variant.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?