Patch brengt nieuwe features naar Among Us

Geplaatst:
Aangepast: 3 november 2020 22:45

InnerSloth heeft in een blogpost aangekondigd dat Among Us een patch heeft gekregen die nieuwe features naar de game brengt. Daarnaast heeft de ontwikkelaar aangegeven wat er nog voor de game op de planning staat.

Nadat Among Us kampte met een overvloed aan hackers en cheaters, was het ontwikkelaarsteam er snel bij om dit probleem, voor nu nog grotendeels, weg te werken. Dit bracht echter een ander probleem met zich mee. In de recent populair geworden partygame kwamen namelijk veel bugs terecht. InnerSloth geeft in een blogpost aan dat dit een langzaam proces wordt om helemaal te verwijderen, maar dat er al wel een patch is doorgevoerd in de game om een aantal van die bugs weg te halen. Daarnaast geeft de ontwikkelaar en uitgever van Among Us aan dat de update ook nieuwe features naar de partygame heeft gebracht. Zo is anoniem stemmen nu mogelijk, zijn er verschillende taakbalk modi, verwijdert de comms sabotage de beveiliging loggegevens, heeft de taak met de draden nu ook symbolen in plaats van alleen kleuren en zijn er cosmetische veranderingen aangebracht aan het meetingscherm. In dezelfde blogpost geeft InnerSloth aan dat ze nog werken aan accounts, een nieuwe map die al eerder was aangekondigd, vertalingen van de game en ondersteuning voor kleurenblindheid. Daarnaast staat er nog meer in petto voor Among Us, maar details daarover worden later nog vrijgegeven.

Among Us is te spelen op pc, iOS en Android. Laatst werd bekendgemaakt dat ook de spoken in Among Us een update gaan ontvangen.

Bron: InnerSloth
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord