Among Us 2 is van de baan

Geplaatst:

Ontwikkelaar InnerSloth heeft bekendgemaakt dat Among 2 geannuleerd is. Alle content die bedoeld was voor dit vervolg komt naar Among Us.

Among Us is twee jaar geleden uitgebracht, maar recentelijk enorm populair geworden toen streamers de partygame oppikten. Among Us haalde laatst zelfs anderhalf miljoen gelijktijdige spelers. In-game was er een mededeling waarin stond dat het team van Among Us bezig was met een vervolg, maar dat er nog geen details over waren aangezien ze pas net waren begonnen. Dit vervolg, Among Us 2, gaat niet meer door. Ontwikkelaar InnerSloth deelde namelijk in een blogpost dat ze hun focus leggen op Among Us, omdat er nu zoveel spelers zijn die de game leuk vinden en spelen. De energie die eerst gestoken zou worden in Among Us 2, wordt nu dus gestoken in Among Us. Daarbij werd medegedeeld dat de content die voor Among Us 2 bestemd was niet verloren gaat en naar Among Us komt. Volgens InnerSloth staan er al een aantal toevoegingen en verbeteringen op de planning voor de partygame: betere servers, ondersteuning voor spelers met kleurenblindheid, een vriendensysteem en een nieuw level met Henry Stickmin als thema. Het is nog onbekend wanneer de bevestigde content in de game is. Daarnaast is er nog meer content gepland, maar daarover zijn nog geen details gedeeld.

Among Us is te spelen op pc en mobiel. Wat vind jij ervan dat de ontwikkelaars ervoor kiezen om liever hun bestaande game beter en uitgebreider te maken in plaats van een vervolg te produceren?

Bron: InnerSloth
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord