Among Us
  • ONTWIKKELAAR Innersloth
  • EERSTE RELEASEDATUM 16 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, Mobile
  • GENRE Party
  • GAMELINER SCORE -

Among Us 2 is van de baan

Ontwikkelaar InnerSloth heeft bekendgemaakt dat Among 2 geannuleerd is. Alle content die bedoeld was voor dit vervolg komt naar Among Us.

Among Us is twee jaar geleden uitgebracht, maar recentelijk enorm populair geworden toen streamers de partygame oppikten. Among Us haalde laatst zelfs anderhalf miljoen gelijktijdige spelers. In-game was er een mededeling waarin stond dat het team van Among Us bezig was met een vervolg, maar dat er nog geen details over waren aangezien ze pas net waren begonnen. Dit vervolg, Among Us 2, gaat niet meer door. Ontwikkelaar InnerSloth deelde namelijk in een blogpost dat ze hun focus leggen op Among Us, omdat er nu zoveel spelers zijn die de game leuk vinden en spelen. De energie die eerst gestoken zou worden in Among Us 2, wordt nu dus gestoken in Among Us. Daarbij werd medegedeeld dat de content die voor Among Us 2 bestemd was niet verloren gaat en naar Among Us komt. Volgens InnerSloth staan er al een aantal toevoegingen en verbeteringen op de planning voor de partygame: betere servers, ondersteuning voor spelers met kleurenblindheid, een vriendensysteem en een nieuw level met Henry Stickmin als thema. Het is nog onbekend wanneer de bevestigde content in de game is. Daarnaast is er nog meer content gepland, maar daarover zijn nog geen details gedeeld.

Among Us is te spelen op pc en mobiel. Wat vind jij ervan dat de ontwikkelaars ervoor kiezen om liever hun bestaande game beter en uitgebreider te maken in plaats van een vervolg te produceren?

BRON InnerSloth

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?