Spoken in Among Us krijgen update

Geplaatst:
Aangepast: 9 oktober 2020 15:51

De spoken in de populaire game Among Us gaan een update krijgen. Dat maakte de programmeur van de game, Forest Willard, bekend tijdens de Twitch's Weekly Gaming Show.

Volgens Willard merkte het team op dat veel spelers de servers verlieten zodra ze doodgingen. Op dit moment kunnen gedode spelers als crewmate alleen nog hun taken afronden en kan een imposter als spook alleen nog saboteren. De ontwikkelaar maakte hieruit op dat de spoken op dit moment door veel spelers als saai bevonden worden. Daarom maakte Willard bekend dat Innersloth bezig is met een update om het spokenleven in Among Us wat interessanter te maken. Zo zijn er plannen om de geesten van crewmates een soort beschermengelen rol te geven om hun teamgenoten meer te kunnen helpen, met name de eerste crewmate die door de imposters gedood wordt. Over hoe dit in zijn werk zou gaan is niks meer in de stream gezegd. Er is ook niet bekendgemaakt wanneer deze spoken-update uitkomt.

onbekend

Among Us is nu beschikbaar op Steam en smartphones.

Bron: Twitch

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord