Nachtbrakers: 26/06 Met: Story of Seasons en een nieuwe wii-game

Het is alweer weekend en dat betekent dat het weer mijn beurt is om de Nachtbrakers te verzorgen. Deze week is weer genoeg gebeurd met een gloednieuwe trailer van Cyberpunk 2077 en de creative director van Assassin’s Creed Valhalla die is opgestapt vanwege persoonlijke problemen na beschuldigingen van vreemdgaan. Voor vannacht heb ik ook weer een aantal nieuwtjes bij elkaar gesprokkeld, dus laten we snel beginnen!

Nachtbrakers Jolien

  • Ori and the Will of the Wisps is nu een aantal maanden uit en ontwikkelaar Moon Studios heeft wat onderzoekjes gedaan. Zo blijkt dat meer dan 2 miljoen mensen de tweede Ori-game hebben gespeeld en heeft 21 procent de Will of the Wisps uitgespeeld. The more you know!
  • E3 is dit jaar helaas niet is doorgegaan vanwege corona. Nu heeft Square Enix aangekondigd dat ze in juli en augustus meer informatie over hun projecten gaan geven. Nice!
  • Blijkbaar is Netflix bezig met een animatieshow over de razend populaire indie game Cuphead, want nu zijn de eerste beelden van de serie verschenen. Deze serie ziet er heel gaaf uit en ik kan niet wachten om hem te bingen als die ‘binnenkort’ uitkomt!
  • De port van The Outer Worlds loopt niet zo soepel op het moment en dat is nog zacht uitgedrukt. Nu heeft de ontwikkelaar van de port, Virtuos, bekendgemaakt dat er een patch gaat uitkomen die alle problemen moeten oplossen. Laten we het hopen…
  • Er gaat blijkblaar een gloednieuwe game uitkomen op de Nintendo Wii en de Wii U. De game heet Shakedown: Hawaii en komt in Europa uit op de klassieke Nintendo-console en zijn minder succesvolle zusje. De reden is dat de ontwikkelaar het gewoon graag wilde en het gewoon heeft gedaan. Wat een held!
  • Op het moment dat deze Nachtbraker online komt gaat er een livestream van start die meer informatie gaat geven over de game Story of Seasons: Friends of Mineral Town. Mocht je interesse hebben kan je hieronder op de link klikken.
  • Door de ontstane productieproblemen als gevolg van corona was de Nintendo Switch een tijdje nog zeldzamer dan wc papier. Nu heeft de Japanse gamegigant aangekondigd dat de productie weer bijna op het normale niveau ligt. Gelukkig maar!
  • Mojang heeft de releasedatum van het eerste dlc-pakket van Minecraft Dungeons, Jungle Awakens, bekendgemaakt. De dlc komt 1 juli uit met een gratis update om de mensen die te blut zijn, zoals ik, ook tegemoet te komen.
  • Paper Mario: The Origami King komt over iets minder dan een maand uit op de Nintendo Switch. Nu heeft Nintendo weer een nieuwe korte clip van de game uitgebracht die de fans kunnen bekijken!

Zo dat waren alweer alle nieuwtjes voor deze Nachtbrakers. Ik kan niet wachten op Story of Seasons: Friends of Mineral Town. Dit was de allereerste game ooit die ik van mijn eigen zakgeld heb gekocht op de GameBoy Advance en heb het helemaal kapot gespeeld. Ik kan niet wachten om het opnieuw te spelen en terug te keren naar het rustige plattelandsdorp. Nu is het tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met muziek. Deze week heb ik gekozen voor een nummer dat waarschijnlijk mijn zomerhit van het jaar gaat worden. Het gaat om Robin Schulz feat. Wes met het nummer Alane. Een fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?