Creative Director Assassin's Creed: Valhalla stapt op

Geplaatst:
Aangepast: 25 juni 2020 10:57

Ashraf Ismail, Creative Director van Assassin's Creed: Valhalla, stapt per direct op. De Creative Director geeft persoonlijke redenen op voor zijn vertrek.

Ashraf Ismail is geen onbekende als het op de Assassin's Creed-serie aankomt. Voordat hij aan de slag ging als Creative Director voor het nieuwste deel in de serie, was Ismail Game Director voor Assassin's Creed: Origins en de singleplayer van Assassin's Creed IV: Black Flag. Ubisoft is nu hard aan het werk om de nieuwste Assassin's Creed-game klaar te maken voor release tegen het einde van het jaar, maar doet dat vanaf nu dus zonder Ismail. Via Twitter plaatste Ismail een bericht waarin hij aangaf op te stappen. In de tweet legt hij uit dat hij besloten heeft te stoppen om wat persoonlijke zaken op een rijtje te zetten. Een paar dagen voor zijn vertrek, werd Ismail er door meerdere partijen van beschuldigd affaires te hebben met jongere fans. Ubisoft bevstigde het vertrek van Ismail tegenover gamesite IGN, maar gaf ook aan dat het ontwikkelteam achter de schermen evengoed hard doorwerkt om de game af te krijgen. Ismail's Twitteraccount is sindsdien verwijderd.

Assassin's Creed: Valhalla staat nog steeds gepland voor een release tegen het einde van dit jaar.

Bron: IGN
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord