Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Check nu de trailer van Cyberpunk 2077

Deze avond is er een officiële trailer van Cyberpunk 2077 verschenen. En deze trailer zit vol actie, gescheld, bloed en wapengeweld.

CD PROJEKT RED pakt groots uit met een trailer vol exploderende actie, ruige mannen en bad bitches! Jouw legende begint, zoals in het begin van de trailer gezegd wordt. Bekijk snel de trailer, en wees gewaarschuwd: wees niet overrompeld door de explosieve beelden!

De release van deze game staat gepland op 19 november.

BRON CD PROJEKT RED

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?