Nachtbrakers: 24/07 Met: Ghost of Tsushima en Stardew Valley

Geplaatst:
Aangepast: 25 juli 2020 00:14

Het is vrijdag en dat houdt in dat het weer mijn beurt is om de Nachtbrakers te verzorgen! Deze week is er weer genoeg gebeurd, zoals een Nintendo Mini Direct die helaas heel erg tegenviel en een Xbox Games Showcase die op zich wel leuke games toonde. Fable was mijn grote favoriet gevolgd door Everwild en Avowed. De trailer van Grounded met de grap over Cyberpunk was ook echt geniaal. Voor vanavond heb ik in ieder geval ook weer een paar nieuwtjes bij elkaar verzameld om de week mee af te sluiten dus laten we snel beginnen!

onbekend

  • Laten we beginnen met Ghost of Tsushima. Deze game is vorige week uitgekomen en nu zijn de verkoopcijfers van het eerste weekend bekend. Veel mensen wilden blijkbaar, net als Rudy, in de huid kruipen van een Samoerai, want de game is namelijk 2,4 miljoen keer over de toonbank gegaan tijdens de eerste drie dagen?!
  • EA heeft aangekondigd dat de Carrièremodus van Fifa 21 een upgrade gaat krijgen. Gaat dit de Fifa-fanboys tevreden stellen? Waarschijnlijk niet.
  • Ik ben een groot Stardew Valley-fan en nu heeft merchandise maker Fan Gamer een teaser geplaatst voor een samenwerking met de farming simulator. Wat gaat het worden? Ik moet het nu weten!
  • Sommige fans waren nog niet echt tevreden over hoe Halo Infinite eruit zag tijdens de Showcase gisteren. Microsoft zegt nu dat de graphics steeds beter zullen worden richting de lancering van de game. Ik hoop het voor ze…
  • Een van mijn grote iconen is de voormalig Nintendo CEO, Satoru Iwata, die helaas in 2015 is overleden aan de gevolgen van kanker. Er komt nu een boek uit over het leven van deze man die zoveel voor de game-industrie heeft betekend. Dit boek ga ik in ieder geval aanschaffen volgend jaar!
  • De live action Disney-verfilming van Mulan is weer uitgesteld. Disney heeft de film zelfs in zijn geheel van de releaseplanning afgehaald. Dat voorspelt niet veel goeds…
  • The Gunk werd gisteren officieel onthuld voor de Xbox Series X en sommige PlayStation-fans hoopten stiekem dat de game op een later moment ook zal worden uitgebracht voor de PlayStation 5. Dat gaat dus mooi niet gebeuren, want ontwikkelaar Thunderful Games zegt dat het Microsoft Exclusive is.
  • Als laatste heeft Rockstar Games grote updates aangekondigd voor GTA en Red Dead Online. De updates komen op 28 juli uit en moeten de nodige nieuwe content naar de online games brengen!

Dit was het alweer voor de Nachtbrakers deze week. Deze week was de laatste week voor mijn stage en nu mag ik officieel zomervakantie gaan vieren! Dit weekend heb ik weer de nodige games op de planning staan, want ik heb een aardige backlog die ik tijdens mijn stageperiode heb opgebouwd. Genoeg te doen dus deze zomer! Nu is het tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met muziek en deze week heb ik gekozen voor het nummer Higher Ground van Martin Garrix samen met John Martin. Fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer!

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord