Nachtbrakers: 17/01 Met Overwatch, Pokémon ASMR en Super Nintendo World

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer mijn beurt is om de week af te sluiten met de Nachtbrakers! Deze week ben ik druk bezig geweest met de laatste opdrachten voor mijn opleiding. De tentamen en deadlineweken komen langzaam dichterbij, maar nu is het tijd voor het weekend en er zijn deze week weer een aantal games uitgekomen waar wij mee aan de slag kunnen! Helaas is deze week ook bekendgemaakt dat er een aantal games zijn uitgesteld. Op Cyberpunk 2077 en de Final Fantasy 7 remake moeten wij helaas nog iets langer wachten, maar hey, beter een langere wachttijd dan een afgeraffelde game toch? Ik ratel in ieder geval weer veel te lang, dus laten we maar snel beginnen!

Nachtbrakers Jolien

  • Overwatch heeft een nieuwe skin aangekondigd, Brigitte. Ze lijkt een beetje op een geit en is een verwijzing naar het beruchte Overwatch League seizoen van vorig jaar, waarin de GOAT techniek (techniek waar alleen Tanks en Healers in een team zitten) iets te vaak werd gebruikt.
  • De makers van The Simpsons moeten waarschijnlijk op zoek gaan naar een nieuwe stem voor Apu. Volgens geruchten stopt stemacteur Hank Azaria met het vertolken van de Indiase supermarkt eigenaar in Springfield.
  • Vorige week onthulde Alienware hun hybride pc gaming console die verdacht veel gelijkenissen vertoont met de Nintendo Switch. Nu proberen ze op Twitter de console van Nintendo af te kraken met een review dat de Nintendo Switch te “overpriced” vindt en een beperkte bibliotheek aan games heeft. Ik denk dat Nintendo echt onder de indruk is van jullie Alienware… not.
  • Hou je van Fortnite en The Super Bowl? Dan heb je geluk, want Twitch gaat een Super Bowl organiseren voor Fortnite. Hoe gaaf is dat?!...
  • Er komt weer een nieuw DLC personage naar Dragon Ball Fighterz. Dit keer is het... nog een versie van Goku, maar hey, nu met zilver haar! Wat een originele toevoeging aan de game...
  • Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe een ASMR van Pokémon eruit ziet? Ik niet, maar blijkbaar hoort er een schattige kleine Pokémon bij die koekjes eet. Kijk hier maar, want Pokémon heeft letterlijk een ASMR serie gemaakt.
  • Een man op Portland airport kon niet wachten tot hij thuis was om te gamen en besloot een zijn PlayStation 4 aan te sluiten op één van de schermen van het vliegveld. Daar was het personeel kort gezegd niet blij mee en de arme man moest midden in een potje Apex Legends stoppen. Wat een held!
  • Maandag werd er bekendgemaakt dat Super Nintendo World volgend jaar de deuren opent. Nu heeft een twitteraar een video gedeeld waarin de bouwwerkzaamheden te zien zijn. Het ziet er echt zo gaaf uit, als ik niet blut was geweest had ik allang een ticket naar Japan geboekt om het park te bezoeken volgend jaar.

Zo dat waren weer de nieuwtjes voor deze vroege zaterdagochtend. Nu is het weekend officieel begonnen en kun je je verantwoordelijkheden even voor twee dagen vergeten. Misschien ga je aan de slag met Dragon Ball Z: Kakarot of moet je aan de slag om de backlog van de games van vorig jaar die je nog uit moet spelen weg te werken? Voor mij geld het laatste, maar ik denk dat ik dit weekend helaas weer aan de slag moet met de laatste opdrachten van mijn opleiding, dus de backlog gaat de komende weken voor mij nog iets groter worden… Nu is het tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met muziek en deze week heb ik gekozen voor Avicii met het nummer Without You. Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?