Super Nintendo World opent volgend jaar de deuren

Super Nintendo World, een nieuw themapark in Universal Studio's Japan, opent volgend jaar de deuren. Dat maakte Nintendo onlangs bekend tijdens een persconferentie.

In 2017 werd er bekendgemaakt dat Super Nintendo World in aanbouw was. De werkzaamheden van het nieuwe themapark in Universal Studio's zijn nog in volle gang, maar Nintendo heeft nu aangekondigd dat het park begin volgend jaar open gaat. Het park zit vol met verwijzingen naar geliefde plekken in de Mario franchise. Zo kun je het kasteel van prinses Peach en Bowser bezoeken en kan je nu in het echt gaan Mario Karten! Ook werd er wat informatie getoond over de interactieve armbanden die je in het park kan gebruiken en is er een muziekvideo voor het park uitgekomen. Je kan de muziekvideo hieronder bekijken.

Super Nintendo World opent gaat naar verwachting in februari 2021 open.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?