Pokémon Company kondigt nieuwe animatieserie aan

Geplaatst:
Aangepast: 17 december 2019 20:21

The Pokémon Company heeft een nieuwe Pokémon animatieserie aangekondigd. De serie heeft een andere insteek dan de animatieserie die we nu kennen van televisie.

Ben je nog steeds alle hoeken van de Galar-regio aan het verkennen in Pokémon Sword & Shield? Vanaf volgende maand kun je Galar vanuit een heel ander perspectief bekijken, want The Pokémon Company heeft een nieuwe animatieserie aangekondigd; Pokémon: Twilight Wings. De serie bestaat uit zeven aflevering die elk zo'n vijf minuten in beslag nemen en de serie is binnenkort te zien op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon. De serie focust zich op de dromen die de inwoners van Galar hebben.

De eerste aflevering van de nieuwe animatieserie Pokémon: Twilight Wings is vanaf 15 januari te zien op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.

Bron: The Pokémon Company
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord