Nachtbrakers: 15/05 Met: De Smurfen en Story of Seasons

Geplaatst:

Hallo allemaal, de week is weer voorbij en dat betekent dat het weer mijn beurt is om de Nachtbrakers te verzorgen. Er is weer superveel gebeurd in de afgelopen week. Zo is er een remake aangekondigd van Tony Hawk Pro Skater en Mafia, is de Unreal Engine 5 aangekondigd en heeft Nintendo plotseling een gloednieuwe Paper Mario-game onthuld. Voor nu heb ik heb ik ook een aantal leuke nieuwtjes op een rij gezet.

onbekend

  • Hé kom naar Smurfenland. Welkom allemaal! Iedereen kent dit nummer wel uit hun jeugd, maar wat heeft dit met games te maken? Nou er is blijkbaar een gloednieuwe Smurfen-game in ontwikkeling!
  • Hoewel de eerste Doom-game al bijna 27 jaar oud is voegt Bethesda aan de ports nog af en toe nieuwe levels toe. Zo hebben ze nu weer een ‘WAD collection’ van 25 levels aan de ports toegevoegd. Zelfs de Nintendo Switch krijgt ze!
  • Iedereen in de wereld speelt Animal Crossing: New Horizons en heeft ondertussen de intro van de game non stop in hun hoofd zitten. Nu hebben de muzikanten een live presentatie van het nummer gegeven. Op de quarantaine-manier natuurlijk.
  • Over Animal Crossing gesproken. Eén of andere Koreaanse gek heeft zijn eiland veranderd in een dierentuin. Hij heeft al zijn bewoners opgesloten in kooien en leidt zijn bezoekers rond. Moet ik de dierenbescherming bellen?
  • Het Studio Ghibli-museum is misschien wel één van de meest populaire musea in de wereld, onder nerds dan. Het is strikt verboden om foto’s of video’s te maken, maar vanwege de pandemie heeft het museum een aantal kleine glimpjes van het museum op YouTube gezet. Nu wil ik zeker een keer naar Japan gaan…
  • Tijdens de quarantaine hebben mensen veel tijd over, heel veel tijd. Zo heeft deze groep mensen het Mii-thema nagespeeld met bierflesjes en een pluizenroller. Not kidding, kijk hier maar.
  • Overwatch wordt dit jaar vijf jaar oud! Dit gaat ontwikkelaar Activision groots vieren. Zo kunnen spelers oude evenementenskins die ze gemist hebben met Halloween of Kerst alsnog in handen krijgen. Nice!
  • De Unreal Engine 5 is nog maar een paar dagen onthuld, maar iemand heeft het al voor elkaar om de dev kit waar demo in is getoond na te maken in Dreams. Dat was te verwachten.
  • Nog maar twee maanden wachten en dan komt Story of Seasons: Friends of Mineral Town uit in het Westen. XSEED heeft nu een aantal screenshots van de game gedeeld. Oh, ik kan niet wachten om hem te spelen deze zomer!


Dit was het weer voor de Nachtbrakers deze week! Nu is het tijd om het weekend te starten. Ik ga in het weekend aan de slag met Grand Theft Auto 5, die ik gisteren met heel veel moeite heb gedownload via de Epic Games Store, jeetje volgens mij wilde de hele wereld die game hebben! Nu is het tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met muziek en deze week heb ik gekozen voor Without You van Usher en David Guetta. Fijn weekend allemaal en ik zie jullie allemaal volgende week weer!

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord