De Mafia-trilogie krijgt een re-release

Geplaatst: 13 mei 2020 19:08
Aangepast: 14 mei 2020 12:23

De Mafia-trilogie krijgt een re-release. Dat maakte 2K Games vandaag bekend. De uitgever deelde een interessante video teaser op het YouTube-kanaal van de game.

Nadat de laatste Mafia game werd gepubliceerd in 2016, kwam 2K Games, de uitgever van deze game-series, vandaag met een teaser trailer voor een re-release genaamd Mafia: Trilogy. Deze trailer geeft niet veel informatie weg over de vernieuwde trilogie. Duidelijk is wel dat op 19 mei een aankondiging zal komen op mafiagame.com, waar we hopelijk wat meer details krijgen. Waarschijnlijk zal deze aankondiging gaan over de eerste trilogie re-release. Op de Microsoft Store was vandaag kort Mafia II: Definitive Edition gespot met zelfs al een releasedatum: 19 mei 2020. Ook was Mafia: Definitive Edition een tijdje aanwezig in de Microsoft Store. Die game verschijnt naar verluidt op 28 augustus 2020. Voor beide games geldt dat er screenshots en een omschrijving met aanvullende informatie aanwezig waren, maar ze zijn inmiddels van de Microsoft Store verwijderd.

In de trailer is te zien dat Mafia: Trilogy uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Mafia II: Definitive Edition komt dus uit op 19 mei 2020 en Mafia: Definitive Edition op 28 augustus 2020.

Bron: 2K Games
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord