Nachtbrakers: 14/02 Met: Final Fantasy XIV, Fortnite en een nieuwe Pokémon-kloon

Het is Valentijnsdag! Of eigenlijk het was Valentijnsdag op het moment dat je deze Nachtbrakers leest, want het is weer vrijdag en mijn beurt om de Nachtbrakers te verzorgen. Er is weer genoeg gebeurd deze week. Zo is Pokémon Home deze week uitgekomen en is het officieel de langste tijd sinds Nintendo een Nintendo Direct heeft gehouden. Wat was het precieze aantal dagen ook alweer, 165? Hoe dan ook, het is hoog tijd om deze Nachtbrakers te starten!

Nachtbrakers Jolien

  • We beginnen met een nieuwtje over Final Fantasy. Er is vandaag een nieuwe trailer verschenen voor Final Fantasy VII Remake en er is ook aangekondigd dat de trouwkleding in Final Fantasy XIV niet meer geslacht-specifiek zal zijn!
  • Het succes van Netflix-serie The Witcher heeft ook invloed gehad op de games. De verkoopcijfers van The Witcher 3: Wild Hunt waren in 2019 594 procent hoger in de Verenigde Staten dan in 2018. Wow Toss a Coin to your Witcher indeed!
  • Hou je van oude mensen en van datingsimulators? Dan heb ik goed nieuws voor je, want de senioren dating-game Later Daters komt in april uit op de Nintendo Switch. Nee, ik maak geen grap.
  • Na Temtem is er nog een game opgedoken die verdacht veel op Pokémon lijkt. Het gaat om de game Kindred Fates en ze hebben genoeg geld opgehaald op Kickstarter om de game uit te brengen op de Nintendo Switch. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken...
  • Twijfel je of je dit weekend Fortnite of Counter Strike moet spelen? Geen zorgen een team van modders heeft een Counter Strike map nagemaakt in Fortnite Creative mode. Hoe gaaf is dat?!
  • Nog maar heel even wachten en dan komt Animal Crossing New Horizons uit! Nu heeft Nintendo een random foto van de game naar buiten gebracht… Nintendo geef ons nou gewoon een Nintendo Direct!

Animal Crossing3

  • Over Valentijnsdag gesproken! Het Valentijn evenement in Mortal Kombat 11 is van start gegaan. Het duurt maar tot 17 februari, dus wees er snel bij!
  • Ben je niet zo van de gore ? en vang je liever op vechtwezentjes? Geen probleem! Ook Pokémon heeft een evenement dat in het teken staat van de dag van de liefde. Zo zijn er tot de zeventiende veel meer roze Pokémon in de mobile game te vinden en is er een Lickitung Raid day!
  • Kun je ook niet wachten op het derde seizoen van Castlevania? Ik ook niet en Netflix heeft nu een trailer van het nieuwe seizoen uitgebracht!

Dit was het weer voor de Nachtbrakers deze week! Nu is het weekend officieel begonnen en hoeven we ons twee dagen geen zorgen meer te maken over opleiding, school of werk. Ik ben van plan om eindelijk weer eens verder te gaan met The Witcher 3. Ik ben veel te lang blijven hangen in de Family Matters quest. Maar ik ga jullie niet meer lastigvallen met mijn game stunts. Nu is het tijd om de Nachtbrakers af te sluiten met muziek. Deze week heb ik gekozen voor het nummer I Could bet the one van Avicii en Nicky Romero. Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?