Trailer: Openingsscène Final Fantasy VII Remake onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 14 februari 2020 17:09

Square Enix heeft op deze Valentijnsdag een mooi cadeautje voor de geliefde fans, namelijk de volledige openingsscène van Final Fantasy VII Remake.

Een maand geleden had Square Enix nog slecht nieuws voor ons toen het liet weten dat Final Fantasy VII Remake werd uitgesteld. Vandaag hebben zij echter iets veel positievers voor ons, want de volledige openingsscène van de game is onthuld. Mocht je deze Valentijnsdag alleen doorbrengen, dan word je ongetwijfeld op slag verliefd op de opgepoetste intro van Final Fantasy VII Remake.

Final Fantasy VII Remake komt uit op 10 april en is tot en met 2021 exclusief speelbaar op de PlayStation 4. Na het eerste jaar verschijnt de game ook voor andere platformen.

Bron: Square Enix
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

10 april 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord