Final Fantasy VII Remake
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 april 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Openingsscène Final Fantasy VII Remake onthuld

Square Enix heeft op deze Valentijnsdag een mooi cadeautje voor de geliefde fans, namelijk de volledige openingsscène van Final Fantasy VII Remake.

Een maand geleden had Square Enix nog slecht nieuws voor ons toen het liet weten dat Final Fantasy VII Remake werd uitgesteld. Vandaag hebben zij echter iets veel positievers voor ons, want de volledige openingsscène van de game is onthuld. Mocht je deze Valentijnsdag alleen doorbrengen, dan word je ongetwijfeld op slag verliefd op de opgepoetste intro van Final Fantasy VII Remake.

Final Fantasy VII Remake komt uit op 10 april en is tot en met 2021 exclusief speelbaar op de PlayStation 4. Na het eerste jaar verschijnt de game ook voor andere platformen.

BRON Square Enix

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?