Pokémon Home nu beschikbaar voor Switch, iOS en Android

Geplaatst:
Aangepast: 12 februari 2020 09:59

Pokémon Home is nu beschikbaar voor de Switch, iOS en Android. De clouddienst laat je Pokémon overzetten tussen verschillende games.

Afgelopen zomer werd de clouddienst Pokémon Home aangekondigd. Deze dienst maakt het mogelijk om je Pokémon tussen Pokémon GO, Pokémon Let's Go, Pikachu en Eevee, Pokémon Sword en Shield en Pokémon Bank over te zetten. Dit houdt dus in dat de Pokédex van Sword en Shield ook flink wordt uitgebreid. Pokémon Home is in principe gratis te gebruiken, maar kent ook een betaald Premium Plan. Dit abonnement geeft je toegang tot enkele extra functies en geeft je meer opslagruimte voor je Pokémon. Wanneer je besluit Pokémon Home te downloaden, krijg je ook een paar gratis goodies. Pokémon Home op de Nintendo Switch komt namelijk met een speciale Pikachu. De mobiele app van Pokémon Home geeft je de keuze uit een van de drie starter Pokémon uit Kanto.

Pokémon Home is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch in de eShop en voor mobiele apparaten via de App Store en Play Store.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord