Nachtbrakers: 06/09 met Super Smash Bros. Ultimate, Toby Fox en Wonder Woman

Het is vrijdag en het is alweer tijd voor mijn tweede Nachtbrakers. In deze week is er weer veel gebeurd in de game-industrie, met name door de Nintendo Direct van gisteren. Ben jij ook van plan om aan de slag te gaan met SNES-games die vandaag voor Nintendo Switch Online-abonnees zijn verschenen of heb je een andere game klaarliggen voor het weekend? Ik heb in ieder geval voor vannacht een aantal leuke nieuwtjes bij elkaar gezocht.

Nachtbrakers Jolien

 • Julia Jones bekend van haar rol als Leah Clearwater uit Twilight: Eclipse heeft een rol gekregen in de nieuwe Star Wars serie, The Mandalorian. Wie ze gaat spelen is nog niet bekend, maar het wordt waarschijnlijk een betere rol dan die ze had in Twilight.
 • Nintendo heeft vandaag een korte trailer over hun nieuwe project gedeeld. Wat moet dit in Mario's naam voorstellen? Een aankondiging van Nintendo Switch Fit?
 • Er komt misschien een Splatoon en Fortnite crossover evenement. Dataminers vonden een skin met de naam Squidkid in de data van Fortnite. Ik weet niet wat ik moet denken als deze samenwerking echt gaat plaatsvinden.
 • Van Baskin Robbins, een Amerikaanse ijswinkelketen, zijn de verkoopcijfers omhoog geschoten in Japan. Dit komt door hun Pokémon ijstaarten die exclusief in Japan verkrijgbaar zijn. Wie wil er nou geen Pikachu ijstaart?
 • Patty Jenkins, de regisseur van Wonder Woman heeft een contract getekend bij Netflix. De waarde van het contract wordt geschat op een waarde van 10 miljoen dollar. Ka-ching!

Wonder Woman

 • Epic Games gaat weer DLC voor Fortnite in de Epic Game Store verkopen voor de feestdagen. Dus mocht je nog nieuwe skins nodig hebben, dan kan je weer vanaf november je slag gaan slaan.
 • Castle Crashers fans moet ik helaas teleurstellen. Het ziet ernaar uit dat de fysieke release voor Castle Crashers Remastered voor de Nintendo Switch voorlopig van de baan is.
 • Toby Fox heeft het goed voor elkaar. Zijn personage Sans komt naar Smash Ultimate en nu blijkt dat hij ook ontwikkelaar Masahiro Sakurai heeft mogen ontmoeten. Hij werd zelfs door Sakurai zelf thuisgebracht en zij hebben in de auto naar de Smash soundtrack geluisterd. Ik ben maar een beetje jaloers hoor...
 • Doom heeft een eigen Vodka gekregen. Bethesda en Rebel Distillers hebben de handen ineengeslagen om de Doom Bone Vodka te maken. Nu kan je dronken worden, terwijl je de demonen naar de verdoemenis schiet!
 • Nintendo heeft voor de release van Yoshi's Island voor de Nintendo Switch vandaag een glitch verwijderd die fans 25 jaar lang tergt. Je hoeft je nu geen zorgen meer te maken dat je achtergrond verdwijnt als je een Fuzzy Enemy aanraakt!
 • Tijdens de Nintendo Direct werd er een nieuwe Pokémon aangekondigd, Cramorant voor Pokémon Sword en Shield. Nu speculeren fans dat de vis die hij uit zijn bek kan spugen ook een nieuwe Pokémon is. Wat denken jullie?

Pokmon5

Dit waren de Nachtbraker nieuwtjes voor de deze vrijdagnacht! De week is alweer voorbij en over twee dagen moet je alweer vroeg opstaan om naar je werk, studie of school te gaan. Maar geen zorgen, maandag zijn we er weer met een gloednieuwe Nachtbrakers om jullie maandag dip te verhelpen. Zoals elke Nachtbrakers eindigen we weer met muziek. Deze week heb ik Tombé gekozen van M. Pokora. Bonne weekend iedereen en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?