Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Sans van Undertale komt naar Smash Ultimate

Sans van Undertale komt naar Super Smash Bros. Ultimate... soort van. De populaire skelet komt naar de Smash Ultimate als een outfit voor de Mii Gunner.

Tijdens een videopresentatie van Super Smash Bros. Ultimate met ontwikkelaar Masahiro Sakurai werd bekendgemaakt dat er nieuwe kostuums voor de Mii Fighters naar de fighting game toe komen. Onder andere Team Rocket Grunts (Pokémon) en Proto Man (Mega Man) werden aangekondigd, maar de grote klapper was toch Sans van de populaire indie RPG Undertale. Toby Fox de, ontwikkelaar van de indie game heeft zelf meegeholpen met de muziek bij het kostuum.

Wanneer de nieuwe outfits uitkomen is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?