Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Terry Bogard volgende DLC-personage Super Smash Bros. Ultimate

Terry Bogard wordt het volgende DLC-personage van Super Smash Bros. Ultimate. Hij komt in november het roster versterken.

Tijdens de Nintendo Direct van vannacht mocht Super Smash Bros. Ultimate natuurlijk niet ontbreken. Zo hebben we kunnen zien dat Het vierde DLC-personage Banjo Kazooie nu beschikbaar is. Daarnaast maakte Nintendo nog meer nieuws bekend. Middels een nieuwe trailer werd namelijk het vijfde DLC-personage voor de game onthuld. Dit personage is niemand minder dan Terry Bogard uit de Fatal Fury-serie. Eerder ging er al een gerucht rond dat het volgende DLC-personage van Super Smash Bros. Ultimate van SNK zou zijn en dat is bij dezen dus bevestigd.

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. Terry Bogard komt ergens in november naar de game.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?