Microsoft geeft FPS-boost aan ruim zeventig titels

Welgeteld 74 games hebben vandaag een FPS-boost op de Xbox Series X|S ontvangen. Daardoor zijn er nu een hoop Xbox-titels in een hogere framerate dan ooit tevoren te spelen.

In maart van dit jaar werd het met de introductie van de FPS-boost mogelijk om de framerate van een handvol oude games op de Xbox Series X|S te verhogen. Op dat moment was het aanbod van titels die gebruikmaakten van de feature nog redelijk karig. Al snel kondigde Microsoft aan dat meer games een FPS-boost zouden krijgen op de Xbox Series X|S. Nu, enkele maanden later, voegt Microsoft het grootste aantal titels tot dusver toe aan de FPS-boost line up. De 74 nieuwe games die gebruikmaken van de FPS-boost brengen het totale aantal ondersteunde titels op dit moment naar 97. Veel van deze games zijn inbegrepen in Xbox Game Pass en EA Play. Enkele titels waarvan de framerate op dit moment verhoogd kan worden op de next-gen-consoles van Microsoft zijn Titanfall 2, Alien Isolation en Fallout 4.

Alle 74 games zijn vanaf vandaag in een hogere framerate te spelen op de Xbox Series X|S.

BRON Microsoft
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?