Deze games krijgen FPS boost op de Xbox Series X/S

Geplaatst: 15 maart 2021 14:37

Microsoft kondigde onlangs aan dat een aantal oudere games, waaronder Prey, Skyrim, Fallout 4 een FPS boost krijgen op de Xbox Series X en S.

Tijdens de laatste podcast aflevering van Major Nelson, bevestigde communicatiemanager van Xbox Jeff Rubenstein dat Fallout 4, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Prey, Fallout 76 en Dishonored Defenitive Edition een verbeterde framerate van 30fps naar 60fps krijgen met de FPS boost. De uitspraak van Rubenstein lijkt nu stiekem uit de podcast te zijn gehaald. Microsoft kondigde de FPS boost voor de Xbox Series X en S afgelopen maand aan en onthulde dat een aantal games van de Xbox One hier profijt van zullen hebben. De boost kan de framerate van een game verdubbelen. Tot nu toe ondersteunen enkel Far Cry 4, New Super Lucky's Tale, Sniper Elite 4, UFC 4 en Watch Dogs 2 de FPS boost.

In maart werd de mogelijkheid om de FPS boost aan en uit te zetten geïntroduceerd op de Xbox Series X en S.

Bron: Trueachievements

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord