Xbox Game Pass voegt EA Play toe aan bibliotheek

Geplaatst:

Xbox Game Pass wordt met de dag aantrekkelijker. Microsoft heeft nu aangekondigd dat EA Play naar de service komt zonder extra kosten.

Het nieuws werd vrijgegeven met de onderstaande trailer. EA Play geeft haar abonnees diverse games uit de bibliotheek van Electronic Arts. Meer dan 60 games zijn beschikbaar via EA Play. Naast het spelen van games krijgen spelers korting op de vele uitbreidingen, games, enzovoorts. Je kan met EA Play ook trails van games uitproberen. Zo wordt er gesproken van een tien uur durende demo voor Madden 21 en FIFA 21. Je kan de games van EA Play niet alleen spelen via een console of pc, maar ook via de streamingservice xCloud op Android-apparaten. Eerder deze week werd de Xbox Series S onthuld.

Tijdens de lancering van de Xbox Series X/S wordt EA Play toegevoegd aan Xbox Game Pass Ultimate en Xbox Game Pass voor de pc.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord