Leak: Mogelijk nieuwe afbeeldingen gelekt Switch Mini

Geplaatst:
Aangepast: 6 juli 2019 21:46

Er zijn mogelijk nieuwe afbeeldingen van de Nintendo Switch Mini gelekt, door een anonieme Franse fabrikant. Op Twitter zijn meerdere afbeeldingen verschenen die de komst van een de nieuwe Nintendo Switch opnieuw lijken te bevestigen.

De Nintendo Switch Mini-geruchtenmolen draait weer op volle toeren, nu een Franse fabrikant mogelijk afbeeldingen van het nieuwe model heeft gelekt. Aan het begin van deze week zagen we al een hoes voorbijkomen, voor de Nintendo Switch Mini. Maar vandaag hebben we mogelijk kennisgemaakt met hoe het design van de kleinere Switch eruit komt te zien. De afbeeldingen verschenen op Twitter en zijn geplaatst door de Franse Nintendo-fansite Nintend'Alerts:

De Franse Nintendo-fansite verklaart de promotieafbeeldingen van de Switch Mini te hebben ontvangen van een Franse fabrikant, die accessoires maakt voor hardware en consoles. Over de identiteit van de fabrikant wil Nintend'Alerts niets kwijt.

Bron: Nintend'Alerts

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord