Gerucht: Hoesje hint naar komst kleinere Nintendo Switch

Geplaatst:

De geruchtenmolen over de komst van een kleinere Nintendo Switch draait al een flinke tijd en nu schijnt er nog meer bewijs te zijn opgedoken. Ditmaal is het een hoesje dat hint naar de komst van een kleinere Nintendo Switch.

Eerder dit jaar meldde het Japanse Nikkei dat Nintendo een kleinere en goedkopere Switch op de markt wil brengen. Sindsdien zijn er verschillende geruchten over nieuwe Switch-modellen rondgegaan, maar hebben we tot op heden nog niets concreets mogen horen. De Duitse techsite Winfuture heeft nu afbeeldingen gepubliceerd van wat eruitziet als een hoesje voor een kleinere Switch en een render van dit nieuwe model. Volgens de techsite heeft accessoirefabrikant Bigben een hoesje gemaakt voor iets dat de Mini Switch 2 heet. Volgens de render van deze Mini Switch heeft dit model dezelfde knoppen als de normale Switch, maar geen afneembare Joy-Cons.

Of er binnenkort inderdaad een kleinere en goedkopere Switch wordt uitgebracht, is natuurlijk nog niet zeker. De vele geruchten en accessoires die de laatste tijd opduiken, maken de komst echter wel een stuk aannemelijker.

Bron: Winfuture
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord