Kleinere Nintendo Switch wordt komende herfst uitgebracht

Geplaatst:
Aangepast: 18 april 2019 21:36

Volgens een artikel van het Japanse Nikkei is Nintendo druk bezig met een kleinere versie van de Nintendo Switch. Deze goedkopere versie moet al in de herfst van dit jaar op de markt verschijnen.

Volgens het verslag gaat het om een kleinere en goedkopere versie van de Nintendo Switch, waarbij de focus nog meer ligt op het portable spelen. Deze nieuwere versie heeft wel nog steeds de mogelijkheid om hem in een dock te plaatsen en je games op tv te spelen. Hiermee wil Nintendo een betaalbare versie van de Switch op de markt brengen die het gat moet invullen die de 2DS en 3DS achterlaten. Toch is Nintendo niet alleen daarmee bezig, want het Japanse bedrijf is ook bezig met het ontwikkelen van een betere en sterkere Switch. Helaas zijn er verder nog geen details bekend over deze nieuwe Switch.

De budget-variant van de Nintendo Switch staat gepland voor een release voor komende herfst.

Bron: Nikkei
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord