Leak: Halo Infinite verschijnt in december

Geplaatst:
Aangepast: 25 augustus 2021 11:13

Het lijkt erop dat bepaalde winkels de releasedatum van Halo Infinite hebben gelekt. De game verschijnt mogelijk in december.

Velen verwachtten de officiële releasedatum van Halo Infinite gisteren tijdens de Xbox Showcase op gamescom te zien. Helaas bleek niets minder waar, daar de game tijdens de presentatie niet eens voorbij kwam. Een lange tijd wachten fans al op de release van de nieuwste game in de Halo-serie. De game had eigenlijk een launch titel van de Xbox Series moeten zijn, maar eind vorig jaar werd Halo Infinite uitgesteld. Een lange tijd werd gespeculeerd over de uiteindelijke releasedatum. Zo weten we inmiddels dat Halo Infinite in de herfst van 2021 verschijnt. Even leek het erop dat Halo Infinite uitkomt op de twintigste verjaardag van het origineel, wat 15 november is. Nu lijkt het er echter op dat de game wellicht in december verschijnt. In sommige regio's, zoals Italië, is namelijk op de winkelpagina van de Microsoft Store te zien dat de releasedatum in december valt. Het ziet er dus sowieso naar uit dat de game eind dit jaar moet verschijnen. Hopelijk leren we gauw wanneer we de game kunnen gaan spelen.

Wellicht verschijnt Halo Infinite dus op 8 december.

Bron: Aggiornamenti Lumia
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord