Halo Infinite
  • ONTWIKKELAAR 343 Industries
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Xbox Series
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Halo Infinite uitgesteld

Vandaag heeft ontwikkelaar 343 Industries bekendgemaakt dat de releasedatum van Halo Infinite verschoven wordt naar volgend jaar. Dit hebben zij gedaan middels een tweet op het officiële Halo Twitterkanaal.

343 Industries geeft in de tweet aan dat het niet mogelijk is om Halo Infinite nog dit jaar af te leveren zonder dat het team daar onder moet lijden. Omdat het team erg belangrijk is voor het bedrijf zien zij dan ook geen andere mogelijkheid dan de game uit te stellen. Een groot deel van de oorzaak wordt geweten aan het coronavirus dat eerder dit jaar uitbrak en het ontwikkelen van de game bemoeilijkte omdat iedereen vanuit huis moest werken. Dat dit nieuws naar buiten komt betekent dus ook dat Halo Infinite niet langer een launch titel voor de Xbox Series X wordt. Al sinds de aankondiging van Microsoft's nieuwe console werd Halo Infinite als dé titel bij launch gepresenteerd, maar de fans moeten dus langer geduld hebben om aan de slag te kunnen gaan met de nieuwste Halo-game. Toen de campaign trailer van Halo Infinite werd getoond tijdens de Xbox Games Showcase waren veel fans al niet zo blij met wat er werd getoond. De beelden leken nog verre van af. Het bericht vanuit 343 Industries komt voor sommigen dus waarschijnlijk niet als een grote verrassing.

Een exacte releasedatum voor Halo Infinite is op dit moment nog niet bekend, maar de game moet ergens in 2021 verschijnen.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?