Kena: Bridge of Spirits

  • Ontwikkelaar Ember Lab
  • Eerste releasedatum 21 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Avonturen, Indie
  • Gameliner score -

Kena: Bridge of Spirits uitgesteld

Kena: Bridge of Spirits is helaas opnieuw uitgesteld. Dit maakte ontwikkelaar Ember Lab bekend via Twitter.

Ongeveer een jaar geleden werd Kena: Bridge of Spirits onthuld. De game, die werd onthuld tijdens de Future of Gaming-show van Sony PlayStation, gooide hoge ogen vanwege de graphics en het hoge fantasy-gehalte. De releasedatum lag aanvankelijk een stuk dichterbij, maar vanwege de coronapandemie en het verplicht moeten thuiswerken, werd Kena: Bridge of Spirits helaas uitgesteld naar dit jaar. De game had eigenlijk volgende maand uit moeten komen. Via Twitter laat ontwikkelaar Ember Lab echter weten dat de release nog een extra maand op zich laat wachten. In het statement geeft ze aan nog de laatste puntjes op de i te willen zetten, om ervoor te zorgen dat spelers straks de beste speelervaring krijgen die ze kunnen hebben.

Kena: Bridge of Spirits verschijnt 21 september voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Ember Lab

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?