Kena: Bridge of Spirits

  • Ontwikkelaar Ember Lab
  • Eerste releasedatum 21 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Avonturen, Indie
  • Gameliner score

Trailer: Kena: Bridge of Spirits brengt magie naar PS5

Voor gamers die niet vies zijn van een tikkeltje magie heeft Sony een tijdens het PlayStation 5 evenement Kena: Bridge of Spirits onthuld. De game is in ontwikkeling bij Ember Lab.

Kena: The Bridge of Spirits met een opvallende art style. In de bosachtige omgevingen stuurt Kena kleine wezentjes aan die voor haar vechten, terwijl ze zelf magie gebruikt om haar vijanden een kopje kleiner te maken. Qua gameplay lijkt het in dat opzich wat weg te hebben van games als Overlord en Pikmin, waarin je ook kleine wezens opdrachten geeft.

Er is nog geen releasedatum voor Kena: Bridge of Sprits bekendgemaakt.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?