Kena: Bridge of Spirits uitgesteld naar 2021

Geplaatst: 15 september 2020 17:30

Kena: Bridge of Spirits is uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2021. De game moest oorspronkelijk tijdens de feestdagen van dit jaar verschijnen.

Ontwikkelaar Ember Lab heeft op Twitter een statement gegeven waarom Kena: Bridge of Spirits uitgesteld is. Na het bedanken van de fans voor alle positieve receptie richt Ember Lab zich op de ontwikkelingsproblemen. Door een jaar vol met uitdagingen moest veel van het werk vanuit thuis gedaan worden. Hierdoor heeft Kena: Bridge of Spirits vertraging opgelopen en moet de game worden uitgesteld. Wel laat Ember Lab weten dat de game vroeg in het volgende jaar beschikbaar is. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Kena: Bridge of Spirits.

Kena: Bridge of Spirits is beschikbaar vanaf Q1 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Ember Lab
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kena: Bridge of Spirits

Series

-

Uitgever

Ember Lab

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

21 september 2021

Ontwikkelaar

Ember Lab

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord