Kena: Bridge of Spirits
  • ONTWIKKELAAR Ember Lab
  • EERSTE RELEASEDATUM Q1 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Kena: Bridge of Spirits uitgesteld naar 2021

Kena: Bridge of Spirits is uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2021. De game moest oorspronkelijk tijdens de feestdagen van dit jaar verschijnen.

Ontwikkelaar Ember Lab heeft op Twitter een statement gegeven waarom Kena: Bridge of Spirits uitgesteld is. Na het bedanken van de fans voor alle positieve receptie richt Ember Lab zich op de ontwikkelingsproblemen. Door een jaar vol met uitdagingen moest veel van het werk vanuit thuis gedaan worden. Hierdoor heeft Kena: Bridge of Spirits vertraging opgelopen en moet de game worden uitgesteld. Wel laat Ember Lab weten dat de game vroeg in het volgende jaar beschikbaar is. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Kena: Bridge of Spirits.

Kena: Bridge of Spirits is beschikbaar vanaf Q1 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Ember Lab

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?