Halo Infinite
  • ONTWIKKELAAR 343 Industries
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Xbox Series
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Halo Infinite informatie update in de maak

343 Industries heeft aangegeven dat na de lange stilte rondom Halo Infinite, er binnenkort een grote informatie update wordt voorgeschoteld aan de fans.

Deze informatie werd gegeven in de laatste blogpost via Halo Waypoint. Deze community update wordt wel vaker voorzien door 343 Industries, waarin ze de laatste ontwikkelingen van de actuele Halo-games doornemen. Ze kwamen met een opmerkelijke statement over de huidige stand van zaken omtrent Halo Infinite. Aangezien ze niet aanwezig zijn bij The Game Awards, willen ze ten eerste erkennen dat de fans met smacht aan het wachten zijn op nieuwe informatie. Veel van de details van Halo Infinite zijn bekendgemaakt via promoties met andere merken, iets waar de fans niet echt blij van werden. 343 Industries belooft echter om binnenkort een update te delen, die ingaat op alles wat te maken heeft met de first person shooter game. Ze geven aan dat ze meer willen delen over de campaign, multiplayer, progressie en meer. Ze hopen het jaar met een positieve noot af te sluiten, dus wellicht krijgen we dan de multiplayer bèta die beloofd is. Tot nu toe is de reactie op deze post redelijk negatief, aangezien 343 Industries genoeg negatieve PR over zichzelf heeft afgeroepen. Het is tijd om beloftes waar te maken.

Halo Infinite16

Halo Infinite verschijnt in 2021 voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?