Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Halo Infinite armor coatings onthuld, spelerbasis woedend

343 Industries heeft in de laatste blogpost uitgelegd wat armor coatings inhouden. De Halo-community reageert hier met flink wat woede op.

Halo Infinite maakt gebruik van armor coatings. Dit is een nieuw onderdeel in het customization systeem van de wereldberoemde fps-serie. Armor coatings implementeren een zevenlaagse shader die ervoor zorgen dat er met meer detail kleuren, materiaal en patronen kunnen worden toegevoegd. Dit geldt niet alleen voor het pantser van de spartans, maar ook voor de wapens, voertuigen, emblemen en logo's. Dit vervangt echter het huidige primaire en secondaire kleurensysteem die aanwezig was in Halo sinds 2001. De community vindt dit niet acceptabel en de subreddit en forums van Halo worden op dit moment overspoeld met negatieve reacties. Vele vrezen voor het ergste aangezien ze hun eigen spartan niet meer zelf de kleuren kunnen geven die ze willen. Deze angst gaat gepaard met dat de multiplayer free to play wordt, waardoor de speculatie vooral draait om een mogelijke microtransaction hel voor Halo Infinite. 343 Industries heeft nog niet gereageerd op de terugslag.

Halo Infinite is beschikbaar in 2021 voor de pc, Xbox Series en Xbox One.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?