Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 15 november 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score -

Halo Infinite niet aanwezig tijdens The Game Awards

Over iets minder dan een maand vindt The Game Awards plaats. Helaas is Halo Infinite daar niet bij aanwezig.

Tijdens The Game Awards worden er niet alleen prijzen uitgereikt, maar worden er misschien nog wel meer nieuwe games of beelden van reeds aangekondigde games getoond. De awardshow vindt over minder dan een maand plaats en langzaamaan gaan we te horen krijgen welke games en ontwikkelaars tijdens de show aanwezig zijn. 343 Industries heeft echter al bevestigd niet aanwezig te zijn met Halo Infinite. Tijdens de Xbox Games Showcase afgelopen zomer hebben we namelijk de eerste gameplaybeelden van Halo Infinite mogen zien. Deze beelden vielen niet in de smaak bij fans, waardoor ontwikkelaar 343 Industries had besloten om Halo Infinite uit te stellen. Fans wachten sindsdien op grote updates wat betreft de ontwikkeling van de game, maar die blijven voorlopig nog uit. In een thread op Reddit geeft 343 Industries' community director Brian Jarrard aan dat deze statusupdate er binnen de aankomende weken wel gaat komen, maar dat dit niet tijdens The Game Awards gaat zijn. Volgens Jarrard is het team hard aan het werk om bijna elk aspect van de game aan te pakken. Een grote demo klaarmaken voor The Game Awards past simpelweg niet in de planning.

Halo Infinite12

The Game Awards vindt plaats op 10 december.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?