Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Halo Infinite flight datum volgende week onthuld

Mensen die graag aan de slag willen met de multiplayer van Halo Infinite, opgelet! De flighting voor de felbegeerde first-person shooter gaat binnenkort beginnen en volgende week krijgen we de datum te horen.

Flighting is een speciaal bèta-concept wat geïntroduceerd werd in Halo: The Master Chief Collection. Een selectie aan spelers mogen aan de slag met een specifiek onderdeel van de game. Zij geven vervolgens optioneel feedback, wat gebruikt kan worden door 343 Industries om de game te verbeteren. De datum voor de Halo Infinite flight wordt vrijgegeven volgende week donderdag. Het nieuwe Inside Infinite-artikel gaat dan helemaal over flighting. Bekijk hier de eerste gameplaybeelden van Halo Infinite's multiplayer.

Halo Infinite verschijnt tijdens de feestdagen voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Update
Het Inside Infinite-artikel is reeds verschenen en heeft geen datum voor flights vrijgegeven. Wel kan je alle details lezen via de bronvermelding.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?