Gameplay: Eindelijk beelden van Halo Infinite multiplayer

Geplaatst: 13 juni 2021 19:56

Halo Infinite kan uiteraard niet ontbreken tijdens de Xbox E3-presentatie. 343 Industries had namelijk wat goed te maken tijdens het debacle van vorig jaar.

Deze presentatie gaat echter niet om de fouten van het verleden. We zien namelijk beelden van zowel de single- als de multiplayer. In de singleplayer zien we hoe Master Chief eenzaam door de ruimte zweeft. Hij zweeft echter niet doelloos rond, hij is namelijk op weg naar zijn gloednieuwe vervanger voor Cortana. Het duurt echter niet lang alvorens we overstappen op de multiplayer beelden.

De aankomende Halo multiplayer gaat free-to-play worden. In de beelden zien we de iconische multiplayer die we al zoveel jaren kennen. De Warthogs scheuren door de modder en de granaten vliegen in het rond. Tevens krijgen we een kleine sneakpeak van modi zoals Capture The Flag en Team Deathmatch.

De Halo Infinite campaign en Halo Infinite free-to-play multiplayer moeten ergens in het feestdagenseizoen van 2021 komen te verschijnen voor de Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: Xbox
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord