Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 15 november 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Gameplay: Halo Infinite multiplayer in detail besproken

Nog meer nieuws over Halo Infinite's multiplayer! Vandaag spreekt 343 Industries met de community over alle multiplayer functionaliteiten.

Halo Infinite's multiplayer is deze week voor het eerst onthuld. Vandaag gaat 343 Industries dieper in op de content. We zien wat verse gameplaybeelden, waarin we verschillende spartans het tegen elkaar zien opnemen. De sandbox-gameplay staat centraal in Halo Infinite. Dit wil zeggen dat alle wapens, voertuigen en equipement een rol spelen in de combat-loop. Halo Infinite keert ook in de multiplayer terug naar de roots, de arena-roots om precies te zijn. Spelers beginnen op gelijke hoogte in de multiplayer matches en het is aan de speler de taak om de power-items te verdienen. Dat wordt dus knokken voor die SPNKR. Naast de arena-modus zien we ook de nieuwe take op Big Team Battle. Deze modus zit gevuld met voertuigen en power-weapons. Customization kan natuurlijk niet ontbreken in Halo's multiplayer en we zien dat je je pantser, wapens en voertuigen tot in het detail kan bewerken. Halo Infinite gaat gebruik maken van een Battle Pass-systeem, maar in tegenstelling tot de meeste modellen van dit systeem verdwijnt de Battle Pass nooit wanneer je hem aanschaft. De speler kan zelf bepalen wanneer hij of zij progressie erin steekt. Halo Infinite introduceert tot slot een nieuwe modus voor de nieuwkomers genaamd Academy. In deze modus kun je oefenen met de tutorials en spelen tegen AI gecontroleerde bots. Nog veel meer details worden besproken in de video hieronder!

Halo Infinite is beschikbaar tijdens de feestdagen van dit jaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON 343 Industries

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?