Gameplay: Halo Infinite multiplayer in detail besproken

Geplaatst:
Aangepast: 14 juni 2021 17:35

Nog meer nieuws over Halo Infinite's multiplayer! Vandaag spreekt 343 Industries met de community over alle multiplayer functionaliteiten.

Halo Infinite's multiplayer is deze week voor het eerst onthuld. Vandaag gaat 343 Industries dieper in op de content. We zien wat verse gameplaybeelden, waarin we verschillende spartans het tegen elkaar zien opnemen. De sandbox-gameplay staat centraal in Halo Infinite. Dit wil zeggen dat alle wapens, voertuigen en equipement een rol spelen in de combat-loop. Halo Infinite keert ook in de multiplayer terug naar de roots, de arena-roots om precies te zijn. Spelers beginnen op gelijke hoogte in de multiplayer matches en het is aan de speler de taak om de power-items te verdienen. Dat wordt dus knokken voor die SPNKR. Naast de arena-modus zien we ook de nieuwe take op Big Team Battle. Deze modus zit gevuld met voertuigen en power-weapons. Customization kan natuurlijk niet ontbreken in Halo's multiplayer en we zien dat je je pantser, wapens en voertuigen tot in het detail kan bewerken. Halo Infinite gaat gebruik maken van een Battle Pass-systeem, maar in tegenstelling tot de meeste modellen van dit systeem verdwijnt de Battle Pass nooit wanneer je hem aanschaft. De speler kan zelf bepalen wanneer hij of zij progressie erin steekt. Halo Infinite introduceert tot slot een nieuwe modus voor de nieuwkomers genaamd Academy. In deze modus kun je oefenen met de tutorials en spelen tegen AI gecontroleerde bots. Nog veel meer details worden besproken in de video hieronder!

Halo Infinite is beschikbaar tijdens de feestdagen van dit jaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord