GTA Online-verhaal met Dr. Dre aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 8 december 2021 19:03

GTA Online krijgt een uitbreiding van het verhaal met Franklin Clinton. Niemand anders dan de hiphop-producent Dr. Dre speelt daar een unieke rol in.

Rockstar Games heeft The Contract aangekondigd, de nieuwe uitbreiding die zich richt op het verhaal van Franklin. In het verhaal zet Franklin een bureau genaamd Celebrity Solutions Agency op, waarbij hij op zoek is naar een belangrijke klant. Je raad het waarschijnlijk al, maar deze klant gaat Dr. Dre zijn die via DJ Pooh terecht komt bij Franklin. Dr. Dre is zijn telefoon kwijtgeraakt met al zijn nieuwe tracks erop en Franklin moet hem helpen om de tracks veilig te stellen en terug te brengen naar Dr. Dre. Tijdens deze missie ontmoet je andere bekende artiesten die op zijn nieuwe tracks staan, waaronder de hiphopartiest Snoop Dogg. Eerder kwam Snoop Dogg met het gerucht dat Dr. Dre aan zijn muziek werkt voor een GTA-game. Dit gerucht is hierbij bevestigd en het is nu duidelijk dat het bestemd is voor GTA Online.

Het nieuwe GTA Online-verhaal met Dr. Dre verschijnt op 15 december. GTA Online is speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. GTA V stond in november gepland voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S, maar is uitgesteld naar 2022.

Bron: Rockstar Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto Online

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

1 oktober 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord