GTA V voor PS5 en Xbox Series verschijnt in november

Geplaatst: 18 mei 2021 20:10
Aangepast: 18 mei 2021 21:26

De next-gen versie van Grand Theft Auto V verschijnt in november. Rockstar laat weten dat de speciale versie voor de PlayStation 5 en Xbox Series verschijnt in de herfstmaand.

Rockstar laat dit weten via hun eigen nieuwsblog. GTA V voor de next-gen wordt meer dan een port, maar wat we precies kunnen verwachten van de upgrade voor Rockstars paradepaardje is nog onbekend. Rockstar laat wel weten dat GTA V Online en Red Dead Online nieuwe updates kunnen verwachten binnenkort. Spelers die gebruik maken van de zomer updates, krijgen extra goodies voor de next-gen versie van de actiegame. Ook de verjaardag van GTA III wordt niet vergeten. GTV is nu beschikbaar via Xbox Game Pass. De PlayStation 5-versie van GTA V Online is gratis beschikbaar de eerste drie maanden na lancering.

GTA V is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Op 11 november kun je gratis upgraden naar de PlayStation 5- of Xbox Series-versie, mits je de vorige versie in huis hebt.

Bron: Rockstar
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord