Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score -

Gerucht: Dr. Dre werkt aan muziek voor GTA-game

Dr. Dre werkt mogelijk aan muziek voor een GTA-titel. De rapper Snoop Dogg brengt dit gerucht naar voren.

In een interview met Rolling Stone liet Snoop Dogg weten dat Dr. Dre muziek gaat produceren voor een GTA-game. Dr. Dre zou volgens Snoop Dogg momenteel al in zijn studio bezig zijn met dit project. "Ik weet dat hij geweldige muziek maakt. En een deel van zijn muziek is gerelateerd aan een GTA-game die wordt uitgebracht. Dus ik denk dat zijn muziek via die manier wordt uitgebracht", aldus Snoop Dogg. Snoop Dogg laat echter niet weten om welke GTA-game het gaat. Volgende maand wordt Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition uitgebracht met daarin remasters van GTA 3, Vice City en San Andreas. Ook komt GTA 5 binnenkort naar PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Het is mogelijk dat het om één van deze titels gaat.

GTA Trilogy

Een vertegenwoordiger van Rockstar Games wilde niet op dit gerucht reageren. Ook de vertegenwoordigers van Dr. Dre weigerden hierop te antwoorden.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?