Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score -

Gerucht: GTA Definitive Edition gaat mogelijk 70 euro kosten

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition gaat volgens de winkel base.com, die als eerste de pre-orders voor de game heeft geopend, 70 euro kosten.

De nieuwe GTA remaster collectie bevat verbeterde versies van de PlayStation 2 games GTA 3, Vice City en San Andreas. Volgens de winkel base.com, die al pre-orders van de game aannemen, gaat de game 70 euro kosten. De PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One versies van Trilogy staan op de website van de winkel genoteerd voor 60 euro. Rockstar heeft de officiële prijzen nog niet bekendgemaakt. The Trilogy - The Definitive Edition werd eerder deze week aangekondigd, kort nadat er een hoop geruchten ontstonden rondom de game.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition staat gepland voor eind 2021.

BRON Base.com

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?