Gerucht: Souls-like Final Fantasy-game in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 25 mei 2021 11:17

Het ziet ernaar uit dat er een Souls-like Final Fantasy-game in de maak is. De game krijgt mogelijk de titel Final Fantasy Origin.

Het gerucht is de wereld in geholpen door een Twitteraar die zichzelf SoulsHunt noemt. Volgens de Franstalige tweet komt er een nieuwe Final Fantasy-game aan die niets anders is dan een Souls-like. De game, genaamd Final Fantasy Origin, of Origins, wordt ontwikkeld door Team Ninja, die onder andere verantwoordelijk is voor de actie-RPG Nioh 2. Team Ninja heeft dus al ervaring met het ontwikkelen van actievolte RPG's. Dit gerucht wordt bevestigd door gamesite Fanbyte. Volgens Fanbyte heeft zij bronnen die dit gerucht bevestigen en gaat het hier om een PlayStation 5 exclusive die later ook naar de pc komt. De game is volgens Fanbyte in ontwikkeling door het team dat ook Dissidia Final Fantasy NT heeft ontwikkeld. Er is een grote kans dat deze nieuwe game wordt aangekondigd tijdens de E3-presentatie van Square Enix.

De E3 vindt dit jaar van 12 tot en met 15 juni online plaats. Er is een grote kans dat Square Enix Final Fantasy Origin tijdens dit evenement aankondigt.

Bron: SoulsHunt
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord