Ook Square Enix aanwezig tijdens E3 2021

Square Enix is dit jaar tijdens de E3 aanwezig. De directeur van de Japanse studio bevestigde dit in een interview met Nikkei.

We weten inmiddels dat de E3 in 2021 digitaal plaatsvindt. Dit natuurlijk vanwege de nog steeds aanhoudende coronapandemie die een fysiek evenement op zulke grote schaal nog steeds onmogelijk maakt. Eerder deze maand werd door de ESA de deelnemers aan de E3 bekendgemaakt. Zo maakte zij bekend dat onder andere Nintendo, Xbox en Ubisoft dit jaar van de partij zijn. Een van de nog niet bevestigde namen was Square Enix. Het Japanse bedrijf blijkt in juni toch wel van de partij te zijn tijdens de game conventie. In een interview met Nikkei geeft Square Enix-directeur Yosuke Matsuda aan dat hij erg veel zin had in de releases van Outriders en NieR Replicant. Daarnaast geeft hij ook aan dat Square Enix tijdens de E3 een nieuwe aankondiging gaat doen.

Outriders12

De E3 vindt dit jaar van 12 tot en met 15 juni online plaats.

BRON Nikkei

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?