Ook Square Enix aanwezig tijdens E3 2021

Geplaatst: 21 april 2021 11:31
Aangepast: 21 april 2021 11:31

Square Enix is dit jaar tijdens de E3 aanwezig. De directeur van de Japanse studio bevestigde dit in een interview met Nikkei.

We weten inmiddels dat de E3 in 2021 digitaal plaatsvindt. Dit natuurlijk vanwege de nog steeds aanhoudende coronapandemie die een fysiek evenement op zulke grote schaal nog steeds onmogelijk maakt. Eerder deze maand werd door de ESA de deelnemers aan de E3 bekendgemaakt. Zo maakte zij bekend dat onder andere Nintendo, Xbox en Ubisoft dit jaar van de partij zijn. Een van de nog niet bevestigde namen was Square Enix. Het Japanse bedrijf blijkt in juni toch wel van de partij te zijn tijdens de game conventie. In een interview met Nikkei geeft Square Enix-directeur Yosuke Matsuda aan dat hij erg veel zin had in de releases van Outriders en NieR Replicant. Daarnaast geeft hij ook aan dat Square Enix tijdens de E3 een nieuwe aankondiging gaat doen.

De E3 vindt dit jaar van 12 tot en met 15 juni online plaats.

Bron: Nikkei
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord