E3 2021 vindt digitaal plaats

Dit jaar vindt het gaming-evenement E3 digitaal plaats. Uit een document volgt dat het geplande live-evenement is geannuleerd.

Een gepubliceerd document van de Board of Los Angeles Convention and Tourism Development Commission geeft aan dat het fysieke E3-evenement van dit jaar is geannuleerd. Daarnaast staat aangegeven dat de commissie samenwerkt met de ESA, de organisator van E3, aan een digitaal E3-evenement later dit jaar. Ditmaal is Geoff Keighley niet het gezicht van E3's livestreams, maar het goede nieuws is dat Summer Game Fest dit jaar wel terugkeert. Andere grote uitgevers, waaronder Sony, EA en Activision, hebben zich al een aantal jaar gedistantieerd van de gecentraliseerde E3-evenement. E3 2020 vond zowel niet fysiek als digitaal plaats.

E3 2021 vindt digitaal plaats tussen 15 en 17 juni 2021.

BRON resetera.com

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?